FB-logo
msh01-jv-interieur

Aangrenzend aan het Museum JAN in Amstelveen bevindt zich het Museumhuis JAN. In de persoonlijke ambiance van Museumhuis JAN kunt u kennis nemen van het brede en nog steeds groeiende oeuvre van kunstenaar Jan Verschoor.

Museumhuis JAN is te vinden aan de Dorpsstraat 44 in Amstelveen. Het is geopend in de weekenden tijdens de openingstijden van het Museum JAN, zie hiervoor de website van het museum. In deze folder leest u meer over Museumhuis JAN.

In het KRO-NCRV programma BinnensteBuiten van donderdag 28 januari 2016 was een prachtige reportage te zien over Museumhuis JAN en zijn bewoners, Jan Verschoor en Rob Brünnmayer. Een mooi intiem portret!

msh02-jv-workshop

kunstzinnige kinderwerkstukken in Museumhuis JAN
Eind november 2014 stond het Museumhuis JAN in het teken van kunstzinnige kinderwerkstukken: zowel de kleurrijke resultaten van de workshop ‘Kunstbokalen maken’ voor derdeklassers vmbo (18 november) als door kinderen in de basisschoolleeftijd gemaakte portretten (geïnspireerd door ‘Artwork’ van Mart Visser; 23 november) waren er tentoongesteld en trokken veel publiek.