FB-logo
msh01-jv-interieur

Aangrenzend aan het Museum Jan van der Togt in Amstelveen bevindt zich het museumhuis. In de persoonlijke ambiance van het museumhuis kunt u kennis nemen van het brede en nog steeds groeiende oeuvre van kunstenaar Jan Verschoor.

Het museumhuis is te vinden aan de Dorpsstraat 44 in Amstelveen. Het museumhuis is geopend in de weekenden tijdens de openingstijden van het Museum Jan van der Togt, zie hiervoor de website van het museum. In deze folder leest u meer over het museumhuis.

In het KRO-NCRV programma BinnensteBuiten van donderdag 28 januari 2016 was een prachtige reportage te zien over het museumhuis en zijn bewoners, Jan Verschoor en Rob Brünnmayer. Een mooi intiem portret!

msh02-jv-workshop

kunstzinnige kinderwerkstukken in het museumhuis
Eind november 2014 stond het museumhuis Jan Verschoor in het teken van kunstzinnige kinderwerkstukken: zowel de kleurrijke resultaten van de workshop ‘Kunstbokalen maken’ voor derdeklassers vmbo (18 november) als door kinderen in de basisschoolleeftijd gemaakte portretten (geïnspireerd door ‘Artwork’ van Mart Visser; 23 november) waren er tentoongesteld en trokken veel publiek.